nl-NLen-GB

Vastgoedrecht, Bouwrecht & Huurrecht

De lokale vastgoed- en verhuurmarkt kent uiteenlopende spelers, van private huizen- en appartementenbouwers tot (buitenlandse) investeerders in grote toeristische projecten. Wij toetsen, beoordelen en stellen alle daarmee verband houdende contract- en vergunningendocumentatie op, zoals bouw- en aannemingscontracten, huur- en beheercontracten, rental pools, reglementen voor Vereniging van Eigenaren, welstandsbepalingen, bouwvergunningen, aanleg- vergunningen, retributie heffingen, bestemmings- bepalingen en milieu- en hinderverordeningbepalingen.

Soliana Bonapart & Aardenburg procedeert regelmatig op het gebied van het bouw- en huurrecht, voor de civiele rechter, voor arbiters en voor de Huurcommissie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Amerikaanse hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van het Renaissance hotel op Curaçao bijgestaan in haar geschillen met de eigenaar en onderaannemers. Ook hebben wij aannemers vertegenwoordigd bij het uitoefenen van hun retentierecht en opdrachtgevers bij het opheffen van een uitgeoefend retentierecht.

Onze vastgoed expertise beperkt zich niet tot de eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen. In Suriname hebben wij bijvoorbeeld de bouwer en aanbesteder van een groot kantoor, werk- en opslagplaats complex in Paramaribo juridisch bijgestaan.Contact

In de Media

Hello world!
Hello world!
  • 6-2-2017 12:47:00
  • View Count 925
Welcome to DNNGo xBlog. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
Lees Meer >